Lahden Seudun Insinöörit Ry

Perhepäivä Heurekassa

Yhtenä Insinööriliiton IL100 juhlavuotta järjestetään perhepäivä Heurekaan. Lahden Seudun insinöörit järjestää jäsenilleen ja heidän perheilleen bussikuljetuksen Heurekaan ja takaisin Lahesta. Päivän aikataulu:

9.30 Lähtö Marolankadun turistipysäkiltä

11.00 Sisään Heurekaan

16.00 Bussi lähtee paluumatkalle

n. 17.00 Bussi Marolankadun turistipysäkillä

Tule viettämään juhlavuoden perhepäivää Heurekassa seurueesi kanssa!

Päivänä aikana pääsette tutustumaan maksuttomasti Heurekan ihmeellisiin näyttelyihin, jumppaamaan aivoja, tutustumaan jättidinoihin ja osalllistumaan erilaisiin työpajoihin. Tarjolla on kevyt välipala kaikille osallistujille.

Poimintoja Heurekan näyttelyistä ja päivän ohjelmasta:

Aivot narikasta! -näyttelyn pääsanoma on, että me voimme omalla toiminnallamme vaikuttaa siihen, millaiset aivot meille muovautuu. Näyttely koostuu erilaisista aivoja haastavista peleistä ja tehtävistä, joita ratkotaan yhdessä 2-5 hengen ryhmissä. Juuri yhdessä tekeminen ja vuorovaikutus toisten ihmisten kanssa on aivojen kehityksen kannalta erityisen tärkeää. Näyttelyssä pääsee liikkumaan, rentoutumaan, tekemään käsitöitä, soittamaan bändissä tai vaikka tanssimaan kaikkien aikojen tunnetuimpia hittitansseja. Aivopähkinöitä, tunteita, aisteja ja unen merkitystä aivoille ei myöskään ole unohdettu. Eikä naurua!

Lapsia ja lapsenmielisiä tapahtumassa ilahduttavat jättidinot, jotka saapuvat Heurekaan helmikuussa 2019 ja ovat esillä myös juhlavuoden perhepäivän ajan. Jättimäiset dinosaurukset -näyttelystä lapsiperheet innostuvat takuulla!

 

HUOM! Jos olet jo ilmoittautunut insinööriliiton sivuilla tapahtumaan ja ET halua bussikyytiä ollenkaan sinun ei tarvitse ilmoittautua tänne erikseen.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
15.6.2019 09:30
Päättyy:
15.6.2019 17:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tiedekeskus Heureka
Tiedepuisto 1
vantaa