Lahden Seudun Insinöörit Ry

Nunnia ja Konnia(TÄYNNÄ!)

Tänä syksynä Lahen teatterissa nähdään musikaali Nunnia ja Konnia, Lahden Seudun Insinöörit pääsevät nauttimaan tästä esityksestä alennettuun hintaan ja avec on toki tervetullut. :) Näytöksen arvioitu kesto 2h 40 min sisältäen väliajan.

Discokuningattaren urasta haaveileva Deloris Van Cartier haluaa puhaltaa uralleen nostetta alamaailmassa häärivän miesystävänsä Curtisin yökerhossa. Epäonnisen sattuman vuoksi Deloris joutuu pakenemaan gangstereita ja suojellakseen häntä poliisi piilottaa Delorisin nunnaluostariin. Kaksi erilaista maailmaa joutuu kipinöivälle törmäyskurssille. Vauhtiin ja vapauteen tottunut laulajatar yrittää sopeutua nunnaluostarin täsmälliseen aikatauluun ja kuriin. Deloris ja nunnat ovat kuitenkin lyömätön joukko ladatessaan ilmoille soulin, gospelin ja discon tarttuvat sävelet. Sunnuntaiaamun messuissa alkavat puhaltaa uudet tuulet.

Musikaalikomedia Nunnia ja konnia on kuin mannaa taivaalta. Näyttämö täyttyy valtavalla rakkaudella, kun Deloris ja nunnat antavat palaa. Hersyvän hauskassa musikaalissa yhtyvät railakas huumori ja mukaansatempaava musiikki.

Nunnia ja konnia -musikaali perustuu saman nimiseen elokuvaan vuodelta 1992.
Naispääroolissa Deloriksena vierailee Ushma Karnani.

Sivun kuva: Johannes Wilenius

Tapahtuma on täynnä, ainoastaan viime hetken peruutuspaikkoja voi tulla, näistä infotaan aikaisemmin jonotuslistalle ilmoittautuneille. Jonossa on vajaa 30 henkeä.

 

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:
13.12.2019 19:00
Päättyy:
13.12.2019 21:40

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Lahen kaupunginteatteri
kirkkokatu 14
Lahti