Lahden Seudun Insinöörit Ry

Tulevaisuutta luomassa konsertti Jyväskylässä

Insinööriliitto juhlii 100 vuotista taivaltaan ja osana tätä juhlaa järjestetään hyväntekeväisyyskonserttikiertue. Kiertueen tuotot lahjoitetaan Me-säätiölle joka tekee työtä vähentääkseen lasten, nuorten ja perheiden syrjäytymistä ja eriarvoistumista Suomessa.Konsertin juontaa Niina Lahtinen ja Janne Kataja. Esiintyjinä mm. Olavi Uusivirta ja Diandra. 

Edellisten kiertuepaikkojen palaute on ollut hyvin positiivista. Lahden Seudun Insinöörit on lähdössä Jyväskylän konserttiin bussin voimin. Omavastuu 18€ sisältää konserttilipun, bussikuljetuksen ja tarjoilut bussissa. Eli nyt lastenhoitajille varaus ja sitten ilmoittautumaan. :) Kaverisi tai aveccisi on myös tervetullut mukaan ja mennään katsomaan mistä on kyse. :) Konsertista lisätietoja löydät alapuolisesta linkistä.

https://www.ilry.fi/ajankohtaista/il100-tapahtumat/tulevaisuutta-luomassa-konsertti-3

Aikataulu:

Lauantai 14.9:

15.30 Bussi lähtee lauantaina Marolankadun turistipysäkiltä, reitti kulkee reitti kulkee 12- ja 4-tien kautta Jyväskylään, eli esim. Karisman kohdalta on mahdollista nousta kyytiin ja paluussa jäädä samalla pysäkillä.

18.00 konsertti Jyväskylässä alkaa

20.30 konsertti loppuu

n. 23.00 Bussi Marolankadulla

 

Ilmoittautumisohjeet:

Valitse haluamasi henkilömäärä alapuolelta ja paina ilmoittaudu. Tämän jälkeen syötä tietosi ja paina vahvista. Systeemi lähettää tämän jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, sekä maksuohjeet. Käytännössä omavastuu erääntyy maksuun välittömästi, eli jos vahvistusviestiä ei muutamaan minuuttiin näy myöskään siellä roskapostikansiossa ole hyvä ja ilmoita tästä osoitteeseen antti.palosuo@gmail.com.

Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 43 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
14.9.2019 15:30
Päättyy:
14.9.2019 23:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Jyväskylän paviljonki
lutakonaukio
jyväskylä